Over Habitusk

Freedo Visser aan het woord

Mijn verhaal

Freedo Visser staat voor grip op gedrag.

Door een ingrijpende gebeurtenis die zijn leven radicaal veranderde kwam hij tot waardevol inzicht over gedragsverandering. Nu helpt hij tal van leidinggevende, professionals en organisaties op dit gebied.

In 2014 raakt Freedo tijdens zijn militaire uitzending betrokkenheid bij een heftig incident wat jarenlang groot effect op hem heeft gehad. Tijdens deze bewogen tijd kreeg Freedo het inzicht dat alleen hij zichzelf uit deze situatie kon halen.  Hij ontdekte hoe hij op eigen kracht in staat was te veranderen en wist hij zijn situatie in korte tijd aanzienlijk te verbeteren. Dit was tevens de voedingsbodem voor zijn passie voor het veranderen van gedrag op een pragmatische manier en heeft hij zich hier volledig in gespecialiseerd.

Dit doet hij door zich eindeloos in de wereld van gedragsverandering, gedragspsychologie en ‘behavioural design’ te verdiepen. Deze kennis heeft hij weten om te zetten naar een methode die het voor anderen makkelijker maakt om verandering bij zichzelf of bij hun omgeving te bewerkstelligen.

 

Check uitgebreide verhaal

0
+
personen getraind
0
+
jaar ervaring trainen
0
+
geholpen organisaties

ONZE DIENSTEN

Masterclasses

Hoe we als mens keuzes maken en wat ons echt vooruit helpt. Aan de orde komt ook wat je hieraan kunt doen en hoe je structureel vooruitgang blijft boeken

Trainingen

Training: Grip op Gedrag levert de kennis, bewustwording en de oefening waarmee je gedragsveranderingsvaardiger wordt. Je leert hoe gedrag werkt, wat valkuilen zijn en hoe je hierop kunt inspelen.

Sprints

Ga met een select team samen met Habitusk de stappen zetten die nodig zijn om tot duurzame gedragsverandering te komen.

Coaching

Oplossingsgerichte coaching rondom doorgroeien binnen de organisatie, stress/burn-outverschijnselen, (zelf)leiderschap of en andere thema’s die met gedragsveranderingsvaardigheid verband houden.

TESTIMONIALS

Tijd voor gedragsverandering?

Kom in actie!

Bel voor een vrijblijvende kennismaking!

06 – 46 31 43 16