Freedo is een organisatieadviseur die precies dat doet waardoor je als manager betere resultaten behaald. Freedo blijft nabij, ook als de druk toeneemt op jou als manager en weet als geen ander hoe je van ingewikkelde materie eenvoud maakt en weet dit te vertalen naar concrete acties.

Politie

Ik heb Freedo ervaren als een persoon met groot empathisch vermogen. Werkt analytisch en gestructureerd en is mede hierdoor in staat om vooraf afgesproken doelen te behalen. Zowel informeel als formeel een fijn mens om mee te werken

Aldi

De samenwerking is erg goed bevallen! Dat komt vooral doordat Freedo erg goed luistert én hier vervolgens op inspeelt. Dat goede luisteren begint al vóór de training. Hij inventariseert onze leerwensen en vertaalt dit naar een programma op maat. Vervolgens luistert hij ook goed naar alle deelnemers in de workshop. Hij kent hun namen, stelt vragen en past hier z’n stof op aan. Dit resulteert in een fijne sessie met concrete resultaten

Loo van Eck Communicatie

Freedo kan hij zich goed inleven in de mens waardoor het hem snel duidelijk wordt wat er in iemand omgaat en weet hij hoe je anderen mee kan krijgen het juiste te doen. Tevens is hij inspirerend in hoe hij zijn kijk op ons werk overbrengt. Ook heeft hij een duidelijke en aansprekende manier van onderwijzen waardoor hij zeer effectief is.

Koninklijke Landmacht

Freedo helpt enorm in het zetten van de stappen. Door samen te kijken wat de mogelijkheden zijn kunnen we nu de juiste stappen zetten.
Met Freedo is het prettig samen werken, hij weet waar hij over praat, heeft goede tips en zorgt voor een productieve sfeer tijdens de sessies.
Ik zou Habitusk en Freedo dan ook van harte aanbevelen bij andere.

Trajectum

Freedo weet het onderwerp gedrag te doen leven. Met een lach en een traan zijn we aan de slag gegaan met ons eigen en het gedrag van anderen.

Door zijn beelden voorbeelden, humor en pragmatische kijk maakt hij gedragsverandering benaderbaar en toepasbaar.

Landstede

Het is niet alleen belangrijk dat je weet WAT je moet doen, maar ook dat je weet HOE je dat moet gaan doen.
Freedo heeft dit met een hoog enthousiasme opgepakt en ervoor gezorgd dat de deelnemers in staat waren om kleine stappen te zetten richting hun nieuwe werkwijze.
Wil je gedrag blijvend veranderen bij jezelf of binnen je organisatie? Dan is Freedo je man 😉

Digital Power

Freedo heeft een sterke bühne présence! Die jongen gaan we nog vaker zien op de podia van NL

keynote verbaal meesterschap
Remco Claassen

Morbi ac rutrum elit. Nullam pretium mi quis hendrerit malesuada. Duis tristique lectus odio. Integer ornare risus id ipsum porttitor, dignissim pellentesque lorem commodo.

Politie

Freedo heeft het vermogen om je op inspirerende en praktische manier te laten kijken naar gedrag. Hij is getalenteerd in het voor de klas staan en weet zo wel leerlingen als leerkrachten mee te nemen in zijn verhaal. Daarnaast heeft hij ons praktisch toepasbare technieken aangeleerd die gedragsverandering makkelijker maakt

Saxion Hogescholen